Dom > Znanja > Sadržaj

Funkcija ekstrakta ječmenog lišća

Mar 04, 2020

Funkcija ekstrakta ječmenog lišća

1. Regulirajte lipide u krvi - držite se podalje od bolesti srca i mozga. Nakon hiperlipidemije može se smanjiti serumski triglicerid i ukupni kolesterol. Hrčci su hranjeni 5% sadnicama ječma. Nakon 4 tjedna koncentracije serumskog ukupnog kolesterola, triglicerida i 2DL-C smanjene su. Nakon 4 tjedna ispitivanja na ljudima (60 muškaraca), može značajno smanjiti ukupni kolesterol u serumu, odgoditi oksidaciju 2DL, smanjiti lipide peroksida u serumu i povećati aktivnost SOD.

2. Antioksidant snažno uklanja slobodne radikale i ostaje lijep. U usporedbi s α-tokoferolom i BHT-om, ukupna sposobnost uklanjanja triju slobodnih radikala iznosi 12,95 jedinica soka sjemena pšenice, BHT je 2,95, a α-tokoferol 1,78, što ukazuje da je ukupna antioksidacijska sposobnost soka pšenice iz sjemena 4,9 puta više od BHT-a. 7,2 puta više od α-tokoferola. Enzimi SOD u sadnicama ječma djeluju blagotvorno na floru gastrointestinalnog trakta, a loš zadah i tjelesni miris prirodno će nestati. Kapacitet adsorpcije ječmenog nježnog sjemenskog praha apsorbira kancerogene tvari poput amonijaka, aure i aflatoksina, amonijak nitrita i policikličkih aromatskih ugljikovodonika, koji se metaboliziraju u ljudskom tijelu, te ih ispušta, poboljšavajući akne na licu, akne, grubu kožu, nedostatak elastičnost, Pigmentacija i druge pojave. Njegov detoksikacijski učinak velikog broja antioksidantnih enzima i dijetalnih vlakana može zaštititi jetru, zaštititi jetru i spriječiti hepatitis. Istodobno, crijevni metaboliti povećavaju volumen, mekoću i smanjenu gustoću, promiču crijevnu peristaltiku i poboljšavaju probleme poput suhe stolice i zatvor.

3. Popravite DNA zaštitu od zračenja i zaštitite stanice. Eksperimenti na Sveučilištu u Kaliforniji pokazali su da se tvar visokog molekularne mase P4DI glikoproteinskog središta u ječmenom soku ubrizgava u spermatocite mišjih testisa. Tada su rendgenske zrake korištene za ozračivanje DNA oštećene stanice. Kao rezultat, oštećena DNA miševa ubrizgana s P4DI popravljena je 3 puta brže od kontrolnih miševa.

4. Oslobodite stresa i budite blizu zdravlja. Sadrži veliku količinu enzima vitamina C, β-karotena i antioksidanata. Dugotrajna konzumacija može poboljšati kiseli sastav, pročistiti krv i pospješiti metabolizam. Može pojačati antiinfektivne, antibakterijske, analgetske i druge učinke na tijelo. Dugotrajna konzumacija može alkalizirati krv i mokraću. , Povećavaju izlučivanje mokraćne kiseline, na taj način učinkovito smanjujući napad gihta. Minerali poput kalija, magnezija i kalcija mogu se osloboditi stresa, odvojiti od stanja pod-zdravlja i odgoditi ili poboljšati menopauzu.